Check de website: www.edchoppershop.net voor de verkoop van de stoere Harlie E-Chopper!

Voor technische vragen en reparatie kun je bellen naar: 06 18 16 76 90 of mailen naar: [email protected]
Voor het huren van een E-Chopper kun je bellen naar: 06 38 37 06 53

Give green a change


Nieuw

Verhuur E-Choppers bij B&B/Studio de palmen

- Ook als niet gast kun je een Harlie look E-Chopper huren* bij B&B/Studio de palmen!
- *Minimale leeftijd: 21 jaar 

- Je huurt al een E-Chopper vanaf €37,50
- Een helm is niet verplicht, een rijbewijs wel! 
- Ben je op zoek naar een evenement met spektakel en geweld dan ben je bij ons níét op het juiste adres
- Ben je op zoek naar een cross of Dakar-achtig evenement moet je beslist iets anders boeken 
- Wij gaan met beleid met onze eigendommen om, dat verwachten we ook van jou
- Reserveren kan op tel.nr: 06 38 37 06 53 of via email: [email protected]E-Chopper verhuur bij B&B/Studio de Palmen

Veilig, elektrisch, stoer en ontspannen de weg op!

Uitwaaien op deze bijzondere machine doe je alleen, met je partner, je vriend/vriendin. Je rijdt een prachtige route door het noord Limburgse landschap de Maasduinen waarin je je in alle vrijheid en rust kan onderdompelen met deze opvallende verschijning. 


Voorwaarden en prijzen

Wil je er een dagje op uit om veilig en elektrisch de mooie omgeving te verkennen icm een verblijf in onze B&B/Studio? Je kunt bij ons nu ook een stoere E-Chopper huren! We hebben op dit moment 3 E-Choppers te huur. Een helm is niet verplicht, een rijbewijs wel!
Minimale leeftijd: 21 jaar
Huurprijs vanaf € 37,50Boekingen:
- U dient vooraf te betalen. Na ontvangst van uw betaling, is uw reservering definitief
- Voor alle boekingen geldt, wie het eerst komt wie het eerst maalt.
- Kunt u geen beslissing nemen of u bent niet bereikbaar kan uw boeking geen doorgang vinden.
- Betalingen voor de gehuurde E-Choppers dienen voorafgaand aan de boeking conform uw bevestiging aan ons betaald te worden.
- Als u na de aanbetaling (25%) beslist te annuleren bent u de aanbetaling kwijt.
- Indien u wilt verzetten brengen wij € 7,50 per E-Chopper bij u in rekening.

- Bent u op zoek naar een evenement met spektakel en geweld dan bent u bij ons níét op het juiste adres.
- Bent u op zoek naar een cross of Dakar-achtig evenement dan moet u beslist iets anders boeken.

- Wilt u een stoere, toffe E-Chopper huren?
* [email protected]
* 06 38 37 06 53
* of via het contactformulier op deze website.
 

E-Chopper

E-Chopper
De E-Chopper is razend populair in Nederland. Dit is niet voor niks. De E-Chopper kopen heeft namelijk grote voordelen. 
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en de E-Chopper speelt hier goed op in. Dit voertuig is namelijk volledig elektrisch en dus goed voor het milieu. Naast het feit dat je helpt de wereld te verbeteren, is de E-Chopper kopen ook nog eens goed voor je portemonnee! Voor het opladen van je accu betaal je slechts 10 cent! Een volle accu staat gelijk aan 80km en laat volledig op in slecht 3 uur. Voor €1,50 kan je 1.000 km op deze stoere E-Chopper rijden. Zo is de eenmalige investering bij aankoop zo terug verdiend.


Ontstaan E-Chopper
Tegenwoordig zijn er verschillende motorfietsen die ten verkoop worden aangeboden. www.edchoppershop.net *(aan de webshop wordt nog hard gewerkt😉)is de exclusieve online winkel waar je terecht kunt om je E-Chopper te kopen. Deze motorfiets maakt veel indruk met zijn uiterlijk. Het biedt de doorsnee motorliefhebber een unieke gelegenheid om op een stijlvolle manier de weg op te gaan. Het ontstaan van de Chopper motorfiets gaat helemaal terug in tijd van de tweede wereld oorlog. Door gebrek aan financiën ontstond bij de makers snel het idee om op een goedkope wijze rijbare motorfietsen in elkaar te zetten. Daarbij werden bepaalde onderdelen van afgedankte motorfietsen binnen het leger gesloopt. Het slopen van deze onderdelen is de aanleiding geweest om de term 'Chopper' te koppelen aan de motorfiets. Toen waren het natuurlijk motorfietsen die qua stijl en vormgeving niet zo aantrekkelijk waren. Echter hebben fabrikanten door de jaren heen geïnvesteerd in het concept van de chopper. Het resultaat is dat deze motorfiets, nu niet meer weg te denken is. Motorliefhebbers zijn, door de verscheidene ontwikkelingen die de Chopper heeft doorstaan, steeds meer ervoor gaan kiezen. Dit was ook te merken aan het aantal verkocht E-Choppers op jaarbasis. Wil je ook graag op een stijlvolle manier op de weg? Dan moet jij zeker de tijd en moeite nemen om de verschillende modellen te bekijken op website van www.edchoppershop.net. Hierdoor kun je een duidelijk beeld krijgen van de verschillende modellen en ook meteen je favoriete uitkiezen. Wat als een paal boven water staat, is dat de E-Chopper motorfiets populairder aan het worden is. 

 B&B de Palmen

Waarom B&B/Studio de Palmen?
- De Palmen is kleinschalig met 2 kamers
- Je wordt gastvrij ontvangen
- Beide verblijven hebben een eigen entree. Je hoeft dus niet te delen met andere gasten
- De Palmen is gelegen op een unieke locatie (op slechts 50m van het Pieterpad) en is een prima uitvalsbasis voor mooie fiets-, motor-en wandel tochten
- Heb je iets te vieren of wil je gewoon een weekend weg? Heb je wensen? Deel ze met ons en we maken een speciaal arrangement voor jou op maat gemaakt!
 

- Huisdieren zijn helaas niet toegestaan 


Of je nu een kort of een lang(er) verblijf boekt bij B&B/Studio de Palmen, je ervaart de gastvrijheid van de gastvrouw/gastheer, de modern ingerichte B&B/Studio en de prachtige omgeving! Wij streven ernaar dat je een aangenaam verblijf hebt in B&B/Studio de Palmen. Mocht het je aan iets ontbreken dan staan wij uiteraard open voor je feedback. Kortom: B&B de Palmen, overnachten in het mooie Limburg!