Diensten

B&B de Palmen

Na een dag de omgeving verkend te hebben is er de mogelijkheid om (tegen betaling) een afzakkertje te nemen in onze huisbar. Wil je liever een drankje nuttigen in het verblijf  dan kun je ook (gekoelde) dranken kopen in onze huisbar. 

Wanneer je de omgeving op een geheel andere wijze wil beleven dan is er de mogelijkheid om je rond te laten rijden op een Trike. Wij bezitten een family Boom Trike waarop twee volwassenen achterop plaats kunnen nemen.

Prijs verhuur Trike incl. chauffeur: € 65,00 p/u*

De Trike is uitsluitend te huur inclusief chauffeur!*

*Ivm Covid19 is de Trike tot nader bericht niet boekbaar!

Wil je liever lopend de omgeving verkennen? Je gastheer kan voor jou een wandelroute over de prachtige heide en/of bos van plm 4 km of plm 8 km verzorgen. Tevens dient hij voor jou als gids en ben je verzekerd van mooie foto's! Goede wandelschoenen zijn geadviseerd.

De route van plm 4 km €25,00 (Ter plaatse te boeken)
De route van plm 8 km €40,00 (Ter plaatse te boeken)

B&B de Palmen

Waarom B&B/Studio de Palmen?

Of je nu een kort of een lang(er) verblijf boekt bij B&B/Studio de Palmen, je ervaart de gastvrijheid van de gastvrouw/gastheer, de modern ingerichte B&B/Studio en de prachtige omgeving! Wij streven ernaar dat je een aangenaam verblijf hebt in B&B/Studio de Palmen. Mocht het je aan iets ontbreken dan staan wij uiteraard open voor je feedback. 

B&B de Palmen

Bron: Wikipedia 

Het aan de rechter Maasoever gelegen dorp Afferden maakt sinds 1823 deel uit van de Limburgse gemeente Bergen. Het ligt ongeveer halverwege Nijmegen en Venlo. Het hoorde vroeger tot het opperkwartier van Gelderland en werd in het noorden begrensd door de Kleefse Heerlijkheid Heijen, in het zuiden door de Gelderse Heerlijkheid Well, in het oosten door het ambt Goch, waartoe Siebengewald behoorde. De juiste grens werd in 1436 vastgelegd door het gerecht en de oudste mannen (schepenen). Deze in een oud geschrift vastgelegde “Beleijdinge” grens werd de basis van latere grensregelingen.

B&B de Palmen in Afferden is gelegen in een rustige wijk aan de rand van het buiten gebied en ligt aan de Pieterpad wandelroute. Afferden telt plm 2.100 inwoners.

Nieuw

Vanaf nu kun je ook fietsen én (snor)scooters huren bij B&B/Studio de palmen! Reserveren kan uitsluitend telefonisch of via het contactformulier op onze website.

Fietsverhuur bij B&B/Studio de Palmen

Wil je er een dagje op uit om de mooie omgeving te verkennen icm een verblijf in onze B&B/Studio? Je kan bij ons nu ook een fiets (géén E-Bike) huren! Op dit moment hebben we alleen een Batavus herenfiets met 8 versnellingen en een Gazelle damesfiets met 7 versnellingen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.


Voorwaarden en prijzen

* Huurprijs per dag €10 
* Huurperiode van 1 maart tot 1 oktober vanaf 09:30-22:00 (vraag naar de voorwaarden)
* Huurperiode van 1 oktober tot 1 maart vanaf 09:30-18:00
* Gasten van B&B/Studio de Palmen betalen €25 borg
* Niet gasten betalen €50 borg


(Snor)scooter verhuur bij B&B/Studio de palmen

Wil je er een dagje op uit om de mooie omgeving te verkennen icm een verblijf in onze B&B/Studio? Je kan bij ons nu ook een (snor)scooter huren! We hebben op dit moment 2 snorscooters. Een helm is niet verplicht, een rijbewijs wel!
Minimale leeftijd: 25 jaar

Voorwaarden en prijzen

* Huurprijs per dag(deel) vanaf € 42,50
* Huurperiode van 1 maart tot 1 oktober vanaf 09:30-22:00 (vraag naar de voorwaarden)
* Huurperiode van 1 oktober tot 1 maart vanaf 09:30-18:00
* Borg vanaf €250,00
* Eigen risico €175,00

Neem voor de volledige voorwaarden contact op met B&B/Studio de palmen dmv het contactformulier of stuur een email naar: benbdepalmen@gmail.com