HET MOOISTE WERK IS SAMENWERKEN

''SAMEN CREËREN WE ONBETAALBARE MOMENTEN''


Tijdens de Special Day laten we een wens in vervulling gaan om gezamenlijke herinneringen voor het leven op te bouwen. De Familiedag is een jaarlijkse event voor de kankerpatiënt en het hele gezin, omdat niet alleen de patiënt, maar het hele gezin dagelijks dealt met de ziekte kanker. 

Het mooiste werk is samenwerken....

Lisa was de winnares van de november actie van Bliss to Shine. Trots zijn wij als B&B/Studio de palmen om hieraan mee te mogen werken!

 B&B de Palmen

Waarom B&B/Studio de Palmen?
- De Palmen is kleinschalig met 2 kamers
- Je wordt gastvrij ontvangen
- Beide verblijven hebben een eigen entree. Je hoeft dus niet te delen met andere gasten
- De Palmen is gelegen op een unieke locatie (op slechts 50m van het Pieterpad) en is een prima uitvalsbasis voor mooie fiets-, motor-en wandel tochten
- Heb je iets te vieren of wil je gewoon een weekend weg? Heb je wensen? Deel ze met ons en we maken een speciaal arrangement voor jou op maat gemaakt!
 

- Huisdieren zijn helaas niet toegestaan 


Of je nu een kort of een lang(er) verblijf boekt bij B&B/Studio de Palmen, je ervaart de gastvrijheid van de gastvrouw/gastheer, de modern ingerichte B&B/Studio en de prachtige omgeving! Wij streven ernaar dat je een aangenaam verblijf hebt in B&B/Studio de Palmen. Mocht het je aan iets ontbreken dan staan wij uiteraard open voor je feedback. Kortom: B&B de Palmen, overnachten in het mooie Limburg!